Vogel op een schelpvormig wortelsculptuur

Categorie

Vogels

Beschrijving

Een TrashsureBird is gemaakt van fietsbinnenband, ongeveer 24 cm lang. Weet je dat er meer dan één fietsbinnenband nodig is om één vogel te maken? Elke vogel wordt door mijzelf met de hand gemaakt en heeft zijn eigen uitdrukking. Je zult zeker een goed plekje voor hem vinden, binnen of buiten.

Een paar jaar geleden kwam ik in contact met Wilma. Zij gaat op zoek naar wortelhout en maakt daar prachtige sculpturen van. Deze sculpturen gaan heel goed samen met mijn TrashsureBirds, samen vormen ze een originele combo. Elk stuk is uniek en er zijn prachtige markeringen te zien.

Dit object is gemaakt van materiaal dat anders op de vuilnisbelt terecht zou komen (de binnenband) of CO2 zou uitstoten in het bos (wortelhout). Door deze materialen samen te brengen kunnen ze nog vele jaren mee. Van je aankoop gaat 10% van de omzet naar onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Prijs

€79

Beschikbaarheid

Op voorraad.

Bestellen

De verzendkosten worden berekend volgens de tarieven van PostNL en zijn voor rekening van de koper. De bestelling wordt direct na ontvangst van de betaling verzonden, meestal de eerstvolgende werkdag.

    Gepubliceerd op
    Gecategoriseerd als Vogels