Over Trashsure

OVER TRASHSURE

Trashsure is een eenpersoons upcycling mode-accessoiremerk dat is opgericht in Haarlem. Toegewijd aan de principes van duurzaam design, werkt Trashsure bewust aan kleinschalige productie, in een poging om het bewustzijn te vergroten rond slowfashion en milieubewuste mode en accessoires.

Trashsure upcycled reststoffen en gebruikt restanten. De grondstoffen worden lokaal verkregen en ook de restjes worden verwerkt. Met respect voor het karakter en de beperkingen van onze materialen, ontwerpt Trashsure tassen en accessoires die bruikbaar, stijlvol en betrouwbaar zijn. Afval verandert in een uniek product dat door Trashsure wordt gemaakt.

De Trashsurebirds begonnen als een experiment, om te zien of ik ook iets ronds en aantrekkelijks konden maken van een stevige binnenband. Het is heel leuk om ze te maken, want elke vogel heeft zijn eigen unieke expressie. Alle vogels zijn handgemaakt.

De tassen zijn elk individueel ontworpen en vervaardigd met een industriële naaimachine. Het is zeer de moeite waard om het materiaal nieuw leven in te blazen. Materialen zijn veel interessanter naarmate ze ouder worden. Werken met beperkte voorraad en vertrouwen op wat er op dat moment beschikbaar is, wordt dan vanzelfsprekend.

Onze producten

LOKAAL HANDGEMAAKT UNIEK​

Ik gebruik hergebruikt materiaal. Ik noem het materiaal met ervaring dat ik combineer met restanten uit de industrie. Het is zeer de moeite waard om het materiaal nieuw leven in te blazen. Het maakt je aankoop ook uniek en duurzaam.

Paying it forward

Er is meer in het leven dan veel winst maken. Trashsure doneert 10% van de winst aan Campagneteam Huntington dat onderzoek naar de ziekte van Huntington mogelijk maakt. Volg Trashsure023 op Instagram of Facebook voor de 100% voor Huntington acties!